Szándékosan leadott lövés - videóval, fényképekkel

2015. 04. 03., p - 10:28
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai elfogtak egy szalkszentmártoni férfit, aki a megalapozott gyanú szerint meglőtte ismerősét.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 2-án 16 óra körüli időben egy szalkszentmártoni tanya udvarán egy fegyverből leadott lövés megsebesített egy helyi férfit. A 48 éves sértett a lőtt sérülés következtében súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. Az eljárás során - szakértők bevonásával - a rendőrök megállapították, hogy a lövést lőfegyverből adták le és szándékos volt, továbbá a halálos eredmény elmaradása nem az elkövetőn múlott.

 

A nyomozás adatai alapján a rendőrség látókörébe került a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 62 éves férfi, akit 2015. április 2-án egy szalkszentmártoni házban a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei fogtak el.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást - őrizetbe vétele mellett - Sz. Zoltán 62 éves szalkszentmártoni lakossal szemben. A rendőrség 2015. április 3-án kezdeményezte a terhelt előzetes letartóztatását. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.