Társukat hátrahagyva elmenekültek

2014. 05. 26., h - 10:19
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A felsőtárkányi társaság alumíniumot próbált lopni Egerben. Fotók!

Egy egri telep portása tett bejelentést a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra 2014. május 25-én 8 óra 57 perckor, miszerint tetten ért három személyt, akik az ingatlan egyik épületének alumínium szerkezeti elemeit próbálták meg eltulajdonítani.

Elmondta továbbá, hogy egy személyt a helyszínen visszatart, két társa azonban elmenekült, hátrahagyva az eltulajdonítani kívánt tárgyakat.

Az egyenruhások előállították a kapitányságra a visszatartott férfit, majd a nyomozók rövid idő alatt azonosították és elfogták társait is.

Cs. Gábor 25, Cs. Károly 24 és P. Kálmán 24 éves felsőtárkányi lakosok ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás az Egri Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.