Téglával, sörösüveggel dobáltak

2015. 08. 17., h - 10:02
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két férfit hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Sz. J. 58 éves és Sz. K. 21 éves vanyarci lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2015. augusztus 16-án 19 óra körüli időben - egy korábbi szóváltás miatt – harmadik társukkal együtt, botokkal felfegyverkezve mentek ismerősük lakóháza elé, ahol hangoskodtak, fenyegetőztek, majd a ház udvarába sörösüvegeket és téglákat dobáltak be. Az ablakra szerelt redőny, valamint a lefolyócsatorna a gyanúsítottak cselekménye következtében megrongálódott, személyi sérülés nem történt.

A rendőrök a két férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, a harmadik társukat keresik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lefoglaltuk

Röszke közúti határátkelőhelyen egy újabb körözött autót szűrtek ki a forgalomból a magyar rendőrök.

 

Őrizetben újabb három díler

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azokat a férfiakat, akik új pszichoaktív anyagot árultak Encsen, Mérán, és Ináncson.

 

Ismét véget ért egy sorozat

Az esztergomi nyomozók főként gázolajlopásra szakosodott elkövetőket fogtak el, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Elvette ismerőse telefonját

A sértett többször kérte a 18 éves fiút, hogy adja vissza a mobilt, de csak egy pofont kapott. Rablás miatt nyomoztak a debreceni rendőrök.