Volt barátnőjét bántalmazta

2015. 09. 21., h - 15:01
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A 33 éves gyanúsított egy karóval támadt a sértettre Cegléden.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat Gy. Márton 33 éves ceglédi lakos ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

A rendelkezésre álló adatok alapján a 33 éves férfi 2015. szeptember 18-án 19 óra körüli időben Cegléd, Kossuth Ferenc utcában az éppen arra sétáló volt barátnőjére lett figyelmes. Egy korábbi konfliktus miatt a gyanúsított magához vett egy földön talált karót, majd bántalmazási szándékkal a sértett felé szaladt, aki egy üzletbe menekült előle. Gy. Márton a sértettet utolérte és a hajánál fogva a földre rántotta, majd a kezében tartott karót ütésre emelte. E közben a férfit egy, az üzletben tartózkodó állampolgár megzavarta, így a gyanúsított nem ütötte meg a nőt.

A 33 éves férfi ekkor távozott az üzletből, miközben a sértettet megfenyegette.

A helyszínre kiérkező járőrök Gy. Mártont elfogták és a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A nyomozóhatóság a férfi ellen folytatott eljárást lezárta, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két napon belül

Az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a gépkocsivezetőt, aki autójával elsodort egy gyalogost, és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

 

Lezárt-akta: csalás miatt kell felelniük

Egykori munkáltatója eszközeit, felszerelését használta, több személyes tárgyát és értékét eltulajdonította három férfi Hódmezővásárhelyen. A feltételezett elkövetők ellen nagyobb értékre elkövetett csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A hódmezővásárhelyi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték.

 

Lezárt-akta: ellopta, elaludt

Ittasan ült volán mögé, majd elaludt egy hódmezővásárhelyi férfi. A rendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasolnak az ügyében.

 

Ki ismeri fel?

A szigetszentmiklósi rendőrök állampolgárok segítségét kérik az azonosításhoz.