Csempészcigaretta a víz alatt - fotókkal

2014. 08. 08., p - 13:34
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Speciálisan átalakított ladik alatt talált csempészcigarettát a NAV és a rendőrség közös folyami járőre a Tisza zsurki szakaszán.

A NAV szabolcsi pénzügyőreinek és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Záhonyi Határrendészeti Kirendeltségének közös hajós járőre 2014. augusztus 6-án délelőtt a Tisza zsurki szakaszán ellenőrzött egy csónakot, amelyben három magyar állampolgár horgászott. A ladik alján oda nem illő szerkezetet vettek észre, ezért a záhonyi kikötőbe szállították alaposabb vizsgálatra. A csónak aljához erősített vasrácsban 2400 doboz, 1,8 millió forint értékű csempészcigarettát találtak.

A pénzügyőrök a cigarettát és a vízi járművet lefoglalták, a három magyar állampolgár ellen költségvetési csalás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogatóparancs !

Rákos Istvánt keressük az erdőkertesi életellenes bűncselekménnyel kapcsolatban.

 

Keressük őket

Az egri rendőrök lopás miatt folytatnak eljárást.

 

Lezárt akta: „Na mi van, nem ütöd le?"

A nagykátai rendőrök befejezték azt a büntetőügyet, amelynek tettesei – egy 34 éves nő és akkor 17 éves társa - a gyanú szerint a nagykátai vasútállomáson elvették áldozatuk 3.000 forintját és 3 szál cigarettáját miközben egyikük meg is ütötte.