A mobiltelefon kellett neki

2015. 02. 11., sze - 10:29
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek egy 14 éves fiút, aki a gyanú szerint egyeki otthonában fosztotta ki a sértettet.

Egy 60 éves helyi férfi 2015. február 10-én 10 óra 15 perckor feljelentést tett az Egyeki Rendőrőrsön, mert ismeretlen tettes előző napon egyeki családi házából ellopta az ágya mellett tartott mobiltelefonját. A sértett a rendőröknek elmondta, hogy előző nap délután egy helyi fiú érkezett hozzá, de akkor a sértett már lefekvéshez készült, így bevette a gyógyszereit. A férfi ezt követően arra ébredt, hogy az ágya melletti asztalra tett telefonja nincs meg, ezért annak eltűnéséről tett bejelentést a rendőrségen.

A rendőrök a feljelentést követően adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek a tettes azonosítása és felkutatása érdekében, amely egy órán belül eredményre vezetett. A beszerzett bizonyítékok alapján a nyomozók házkutatást tartottak az előző nap a sértett lakásában tartózkodó 14 éves fiú otthonában, ahol egy dobozba rejtve megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított mobiltelefont. A rendőrök a fiatalkorút elfogták és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Ellene a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újra járható a 48-as főút

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, a félpályás útlezárást 15 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

 

„Jó buli” volt

A rendőrök néhány nap alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit.

 

Őrizetben egy ózdi díler

A rendőrök elfogtak egy ózdi drogterjesztő férfit, akit elfogása után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.