Egyeztetés a tanévkezdés előtt

2016. 08. 30., k - 11:43
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tatabányai Füzes Utcai Általános Iskola vezetői közösen értékelték az elmúlt év tapasztalatait és az új program céljait.

Farkas Gábor r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány és Milus Gábor r. ezredes rendészeti főkapitány-helyettes 2016. augusztus 30-án, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság épületében fogadta Pintér Pétert, a Tatabányai Füzes Utcai Általános Iskola igazgatóját.

A felek a rendőrség és a roma kisebbségi önkormányzatok közötti együttműködési feladatok végrehajtásáról, továbbá az intézményben tervezett programok érdekében tartottak megbeszélést.

A program elemeit, céljait ismertették és az eddigi tapasztalatokat értékelték.

A tanévkezdést megelőzően a szakemberek felmérték az iskola és közvetlen környékének közlekedésbiztonsági helyzetét, továbbá megállapodtak újabb évfolyamok prevenciós tevékenységekbe történő bevonásáról.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.