Egyeztetés a tanévkezdés előtt

2016. 08. 30., k - 11:43
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tatabányai Füzes Utcai Általános Iskola vezetői közösen értékelték az elmúlt év tapasztalatait és az új program céljait.

Farkas Gábor r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány és Milus Gábor r. ezredes rendészeti főkapitány-helyettes 2016. augusztus 30-án, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság épületében fogadta Pintér Pétert, a Tatabányai Füzes Utcai Általános Iskola igazgatóját.

A felek a rendőrség és a roma kisebbségi önkormányzatok közötti együttműködési feladatok végrehajtásáról, továbbá az intézményben tervezett programok érdekében tartottak megbeszélést.

A program elemeit, céljait ismertették és az eddigi tapasztalatokat értékelték.

A tanévkezdést megelőzően a szakemberek felmérték az iskola és közvetlen környékének közlekedésbiztonsági helyzetét, továbbá megállapodtak újabb évfolyamok prevenciós tevékenységekbe történő bevonásáról.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrt zaklattak

A rendőrök elfogták azt a két pécsi férfit, akik szidalmaztak és fenyegettek egy szolgálaton kívüli rendőrt.

 

Fókuszban az ittas sofőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhat ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év tizenegyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.