Egyeztetés a tanévkezdés előtt

2016. 08. 30., k - 11:43
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tatabányai Füzes Utcai Általános Iskola vezetői közösen értékelték az elmúlt év tapasztalatait és az új program céljait.

Farkas Gábor r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány és Milus Gábor r. ezredes rendészeti főkapitány-helyettes 2016. augusztus 30-án, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság épületében fogadta Pintér Pétert, a Tatabányai Füzes Utcai Általános Iskola igazgatóját.

A felek a rendőrség és a roma kisebbségi önkormányzatok közötti együttműködési feladatok végrehajtásáról, továbbá az intézményben tervezett programok érdekében tartottak megbeszélést.

A program elemeit, céljait ismertették és az eddigi tapasztalatokat értékelték.

A tanévkezdést megelőzően a szakemberek felmérték az iskola és közvetlen környékének közlekedésbiztonsági helyzetét, továbbá megállapodtak újabb évfolyamok prevenciós tevékenységekbe történő bevonásáról.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.