Garázdák őrizetben

2013. 10. 27., v - 08:14
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Két férfi is garázdaság elkövetése miatt került bűnügyi őrizetbe az elmúlt 24 órában Fejér megyében.

A rendőrjárőrök 2013. október 26-án délelőtt igazoltattak egy férfit Dunaújváros, Bocskai utcában. A 41 éves S. Zsolt dunaújvárosi lakos ellenőrzése során kiderült, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság garázdaság bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A férfit a rendőrök előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

 

Ugyanezen a napon a székesfehérvári rendőrök is bűnügyi őrizetbe vettek egy garázda személyt. L. János 29 éves pátkai lakost azzal gyanúsítják, hogy 2013. október 25-én este a Fejér Megyei Szent György Kórház Általános Sebészeti Osztályán kiabált, a biztonsági őrökkel veszekedett, majd amikor azok távozásra szólították fel, ellenállt, és mindkettőjüket fejbe rúgta. A nyomozók a férfit 2013. október 26-án hallgatták ki gyanúsítottként garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd ezt követően a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Fogdájába szállították.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.