Garázdák őrizetben

2013. 10. 27., v - 08:14
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két férfi is garázdaság elkövetése miatt került bűnügyi őrizetbe az elmúlt 24 órában Fejér megyében.

A rendőrjárőrök 2013. október 26-án délelőtt igazoltattak egy férfit Dunaújváros, Bocskai utcában. A 41 éves S. Zsolt dunaújvárosi lakos ellenőrzése során kiderült, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság garázdaság bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A férfit a rendőrök előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

 

Ugyanezen a napon a székesfehérvári rendőrök is bűnügyi őrizetbe vettek egy garázda személyt. L. János 29 éves pátkai lakost azzal gyanúsítják, hogy 2013. október 25-én este a Fejér Megyei Szent György Kórház Általános Sebészeti Osztályán kiabált, a biztonsági őrökkel veszekedett, majd amikor azok távozásra szólították fel, ellenállt, és mindkettőjüket fejbe rúgta. A nyomozók a férfit 2013. október 26-án hallgatták ki gyanúsítottként garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd ezt követően a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Fogdájába szállították.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.