Jogosítvány nélkül motorozott

2014. 11. 18., k - 10:43
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A jánossomorjai sofőrt ittasság gyanúja miatt a rendőrök mintavételre előállították.

A jánossomorjai körzeti megbízottak és a polgárőrök 2014. november 16-án 16 óra 30 perckor a Hanság térségében tartottak közös akciót a falopások megelőzésére. Jánossomorján, a Hanság úton kivilágítatlanul közlekedő motoros a rendőrök megállító jelzését figyelmen kívül hagyva továbbhajtott. Az egyenruhások a motorost megállították és adatai ellenőrzésekor megállapították, hogy járművét kötelező biztosítás és jogosítvány nélkül vezeti. A szabálysértő horgászatra jogosító engedélyét bemutatni nem tudta, a nála lévő felszereléssel jogosulatlanul pecázott a Hanság-főcsatornán.

A 27 éves sofőrnél ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították.

A rendőrök a 27 éves jánossomorjai férfi ellen, engedély nélküli vezetés és kötelező biztosítás hiánya miatt szabálysértési eljárást indítottak, jogosulatlan horgászat miatt a megyei kormányhivatal  halászati hatóságánál feljelentést tettek.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.