Kamrából lopott

2016. 10. 20., cs - 13:54
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ellopott lekvárokig vezette a rendőröket Nemez.

Egy váncsodi nő 2016. október 18-án 6 óra 41 perckor telefonon tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy ismeretlenek megrongálták a kapuját és a kamrájából loptak.

A bejelentést követően a járőrök a helyszínre mentek, ahol az adatgyűjtést követően, nyomkövető szolgálati kutyát is alkalmaztak. Nemez szagot fogott és az eltulajdonított tárgyakig vezette a rendőröket, akik megállapították, hogy Gy. Dávid a sértett kertjének kapuját helyéről leemelte, bement a telekre, majd a kamrából egy befőttekkel, lekvárokkal teli utazótáskával távozott. A rendőrök elfogták a 22 éves férfit, akit előállítását követően gyanúsítottként kihallgattak.

Az ellopott élelmiszereket a nyomozók visszaadták a sértettnek.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a váncsodi lakossal szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.