Lezárt akta: Többször loptak

2016. 08. 29., h - 11:40
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. T. 19 éves jászkiséri lakos  és P. Zoltán 31 éves kiskunhalasi férfi ellen.

 

A nyomozás adatai szerint a jászkiséri gyanúsított 2016. február 13-án 10 óra 50 perc körül Kiskunfélegyháza egyik áruházából csokoládét lopott el közel háromezer forint értékben. A férfi az édességeket a kabátjába rejtette, majd fizetés nélkül akart elmenni. A biztonsági őr tetten érte és visszatartotta őt a rendőrök kiérkezéséig.

A 19 éves férfi továbbá megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2016 februárjában két alkalommal és 2015 októberében egy alkalommal lopott el élelmiszert különböző helyi üzletekből.

 

P. Zoltán a rendelkezésre álló adatok alapján 2016. május 28-án 13 óra 40 perckor az egyik kiskunfélegyházi üzletben több szalámit tett a táskájába, majd fizetés nélkül akart távozni, de a biztonsági őr őt is visszatartotta. A férfi továbbá a gyanú szerint 2016 márciusában és áprilisában négy alkalommal tulajdonított el élelmiszert különböző helyi üzletekből.

 

A rendőrök a napokban befejezték a két nyomozást, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek küldik meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Elfogták

Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.