Lezárt ügy: motorozni akart

2017. 03. 05., v - 08:54
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasolnak a nagykanizsai rendőrök egy helyi férfi ellen.

A 21 éves gyanúsított 2016. július 29-én a délutáni órákban Nagykanizsán, egy házibuliból a házigazda motorkerékpárjával távozott a tudta és beleegyezése nélkül. A férfi ezután a Csengery úton közlekedve egy parkoló személyautónak ütközött. A rendőrök a férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.  

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 21 éves helyi lakos ellen jármű önkényes elvétele bűntett és ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.