Másfél órán belül kétszer ült ittasan a volán mögé

2017. 05. 25., cs - 06:43
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök egy vezetéstől eltiltott, valamint egy alkoholos befolyásoltság alatt álló sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

A rendőrök 2017. május 24-én 12 óra 30 perckor Komáromban, a Marek József úton igazoltattak egy járművezetőt. A járőrök megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik és a Komáromi Rendőrkapitányság a vezetéstől jogerősen eltiltotta.

A 39 éves komáromi lakost a rendőrkapitányságra előállították, majd gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabályértési őrizetbe vették.

 

A járőrök 2017. május 24-én 20 óra 44 perckor Nyergesújfalu belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és vezetőjét. A rendőrök az 56 éves kazincbarcikai férfit szondáztatták, majd a pozitív mérési eredmények alapján mintavételre előállították és vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

A rendőrök 2017. május 24-én 22 óra 7 perckor Lábatlanon, a Rákóczi Ferenc úton észlelték a nyergesújfalui intézkedés során ellenőrzött gépkocsit. A járművet a korábban ittas vezetés miatt előállított férfi vezette. A járőrök a vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőrt ismét szondáztatták, majd ittassága miatt a rendőrőrsre mintavételre előállították.

A kazincbarcikai férfi ellen büntető és szabálysértési eljárást indítottak, valamint tőle a gépkocsi indítókulcsát átvételi elismervény ellenében elvették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.