Pénztárcát lopott

2014. 09. 30., k - 12:54
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Vásárlás közben figyelt fel a pénztárca tolvajra a Komáromi Rendőrkapitányság szabadidejét töltő munkatársa.

Egy komáromi élelmiszerüzlet parkolójában tulajdonította el a sértett pénztárcáját Ny. Gábor 2014. július 19-én, aki amint észlelte a lopást, kiabálni kezdett. Erre figyelt fel a szabadidejét töltő Ábrahámné Orbán Renáta r. törzsőrmester, aki az asszony segítségére sietett. A rendőrnő látta, hogy a sértett mellett egy férfi áll, kezében a bukszával. Kérdőre vonta a gyanúsítottat, aki bevallotta, hogy ő lopta el az asszony értékeit. A törzsőrmester értesítette kollégáit, kiérkezésükig pedig visszatartotta a gyanúsítottat.  A járőrök a helyszínen elfogták a 28 éves férfit és előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra. Ny. Gábor gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Az ügyben a rendőrség a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezte, és 2014. szeptember 29-én vádemelési javaslattal küldte meg a Komáromi Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akkor adjál pénzt!

Cigit kért, nem kapott, bántalmazta a sértettet, elvette a pénzét, majd elmenekült. A mezőkövesdi rendőrök az elkövetőt nyolc órán belül elfogták.

 

Lezárt akta: szerszámgépeket loptak

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két férfi ügyében, akik szerszámgépeket loptak a városban.