Üzletekből loptak

2016. 07. 16., szo - 09:06
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslat egy 28 éves zalaegerszegi és egy 18 éves szintén helyi férfi ellen.

A két férfi 2015. november 6-án a reggeli órákban Nagykanizsán bement egy helyi üzletbe, ahonnan különféle árucikkeket lopott el és még ezen a napon 20 perccel később egy másik, ugyanolyan üzletből szintén kozmetikai termékeket loptak el százezer forintot meghaladó értékben.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 18 éves és a 28 éves zalaegerszegi férfiak ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat  vádemelési javaslattal megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.

 

Életet mentettek a jászsági rendőrök

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.