Zala megyei összesítő

2016. 08. 18., cs - 08:25
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két anyagi kárral és két súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A zalai járőrök hat főt állítottak elő és négy főt fogtak el bűncselekmény elkövetésének gyanúja, illetve szabálysértés miatt.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett 2016. augusztus 17-én 10 óra 30 perckor egy 48 éves zalakomári férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.