Baleset az M7-es autópályán

2016. 07. 14., cs - 06:47
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset miatt teljes útlezárás van érvényben az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 225+900-as kilométerszelvénynél.

Az elsődleges információk szerint két kisbusz ütközött össze 2016. július 14-én 5 óra 50 perc körüli időben az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 225+900-as kilométerszelvénynél. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint egy személy könnyű sérülést szenvedett.

A helyszínelés idejére a rendőrök az autópálya balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalom a leállósávon zavartalanul halad.

Kérjük az arra közlekedőket, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.