Csúszós utak - fokozott figyelemmel közlekedjenek!

2017. 01. 31., k - 10:06
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az ország nagy részén jelentős csapadék várható: hó, havas eső, ónos eső nehezítheti a közlekedést. A megváltozott útviszonyoknak megfelelő közlekedés fokozott figyelmet igényel a járművezetőktől!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat 2017. január 31-én 5 óra 50 perckor kiadott figyelmeztető előrejelzése szerint kedd éjfélig az ország északi felében kialakulhat időszakos, gyenge havazás, majd délelőttől nyugat felől főként a Dunántúlon már helyenként előfordulhat kisebb ónos eső is. A csapadék intenzitásának növekedése a délutáni óráktól valószínű. Kedd éjfélig az Északi-középhegység térségében 5 centiméter hó valószínű, de főként Nógrád megyében, illetve Pest megye északi részein 5 centiméter feletti hó is hullhat.

Az ország döntő részén - a Győr-Budapest-Debrecen vonaltól délre - jelentős mennyiségű ónos eső várható a kedd délutántól. 

Kérjük az utakon közlekedő járművezetőket, hogy vezessenek fokozott óvatossággal és körültekintéssel! Járműveik sebességét az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg!

Kép: Internet


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rablási kísérlet Szegeden

Nyitás előtt megpróbáltak kirabolni egy dohányboltot Szegeden. Az elkövetőt egy órán belül elfogták a rendőrök.