Halálos baleset történt a Vidámvásár utcában

2017. 05. 06., szo - 12:19
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A XVI. kerületben történt balesetben egy férfi a helyszínen életét vesztette.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. május 6-án 11 óra 40 perc körül a Budapest XVI., Vidámvásár utca 58. szám előtt közlekedő autóbuszból eddig tisztázatlan körülmények miatt kiesett egy személy. A balesetben a férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset helyszínelésének idejére a rendőrök a Vidámvásár utcát a Somkút utca és a Batthyány Ilona utca között lezárták, a forgalmat a Szabadföld út és a Veres Péter út irányába terelik.

Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Láthatóan nem unták

Minden tudni és szórakozni valót belepréseltek a szigetszentmiklósi rendőrök abba a néhány órába, amíg alsós diákok figyelmét kellett lekötniük. Bóbiskoló, ásító gyermekarc nem volt, csak pirospozsgás, mosolygó és koncentráló.

 

Ivó napi művelet

Az ittas vezetők kiszűrésére szervezett, 2 órás akcióban ellenőrzött 3666 sofőr közül 27-en vették szó szerint a mai névnapot. Tizenegy járművezető bűncselekményi kategóriát fújt.

 

Embercsempész bukott le Tolna megyében

Dunaszentgyörgy térségében állítottak meg a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei egy taxit, melyben a sofőr 5 illegális migránst szállított.