Halálos kimenetelű közlekedési baleset a 37-es számú főúton

2015. 06. 04., cs - 00:33
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két ember életét vesztette egy személygépkocsiban, miután a jármű Bodrogolaszinál hátulról egy traktorba hajtott, majd a szemközti sávba átsodródva kamionnak ütközött.

Az elsődleges adatok szerint 2015. június 3-án 23 óra körüli időben a 37-es számú főút 59. kilométerszelvényben, Bodrogolaszi térségében egy Sárospatak irányába tartó személygépkocsi hátulról egy traktorba hajtott, majd a szemközti sávba átsodródva kamionnak ütközött és kigyulladt. A teljesen kiégett autóban két személy életét vesztette.

A rendőrök a helyszínelés idejére a főút forgalmát teljes szélességében lezárták. Terelőútvonal Bodrogolaszi és Sárazsadány irányába biztosított.

A rendőrség kéri az érintett útszakaszon közlekedők fokozott óvatosságát és türelmét.

Teljes útlezárás. Terelőútvonal Bodrogolaszi és Sárazsadány irányába.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.