Ketten vesztették életüket a balesetben

2015. 10. 04., v - 08:21
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy tehergépkocsi és egy motorkerékpár ütközött Jászárokszállás külterületén, a motoros és utasa a helyszínen életét vesztette.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2015. október 3-án 12 óra 50 perc körüli időben Jászárokszállás külterületén. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 3203-as számú út 18. kilométerszelvényében egy tehergépkocsi és egy motorkerékpár ütközött. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a tehergépkocsi balra kanyarodó vezetője nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő motorkerékpárosnak és a járművek összeütköztek. A motoros férfi és női utasa a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A teherszállító jármű sofőrjével szemben alkalmazott alkoholszondás ellenőrzés pozitív eredményt mutatott.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a tehergépkocsi vezetője, M. L. jászárokszállási lakos ellen. A rendőrök a 37 éves férfit a helyszínen elfogták és a Jászberényi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam