Segítenek

2013. 10. 02., sze - 12:24
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság intézkedett a fővárosban közlekedők segítése érdekében.

2013. szeptember 30-án megkezdődött az 1-es viszonylatszámú villamos Budapest III., Bécsi úttól a Budapest XIII., Reitter Ferenc utcáig tartó vonalának felújítása.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság folyamatosan figyelemmel kísérte, elemezte, értékelte a főváros érintett útvonalainak megváltozott forgalmi helyzetével kapcsolatos adatokat, információkat. Ennek alapján a közlekedésben résztvevők segítése, a torlódások enyhítése érdekében több forgalomsegítő pontot hozott létre.

Forgalomsegítő pontok:

  • a 17-es viszonylatszámú villamos Budapest II., Margit körút – Török utca kereszteződésében található kiállásánál, 4 óra 30 perc és 5 óra 15 perc közötti időszakban,
  • Budapest III., Flórián téren 7 óra és 9 óra közötti időszakban,
  • Budapest XIII., Róbert Károly körút és Teve utca kereszteződésénél 7 óra és 9 óra közötti, illetve 15 óra és 19 óra közötti időszakban,
  • Budapest XIII., Róbert Károly körút Reitter Ferenc utca és Jász utca közötti szakaszán 7 óra és 9 óra közötti, illetve 15 óra és 19 óra közötti időszakban,
  • Budapest XV., M3 bevezető szakaszának Szerencs utcai kereszteződésénél 7 óra és 9 óra közötti időszakban.

A forgalomsegítő pontokon túl a Budapest XIII., Róbert Károly körút Népfürdő utca és Reitter Ferenc utca közötti szakaszán két fő motoros rendőr mozgó járőrszolgálatot lát el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Véget ért az ötödik is

Pünkösd vasárnap a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság és az Őcsényi Polgármesteri Hivatal közös szervezésében számos közreműködővel rendezték meg a nagy sikerű V. Pünkösdi Égi Túra és Közlekedésbiztonsági Napot az őcsényi repülőtéren.

 

Őrizetben a duó

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek két helyi férfit, akik az elmúlt hónapokban több vagyon elleni bűncselekményt követtek el Jászberényben.

 

Betörő rendőrkézen

Makói lángosozóból lopott készpénzt egy helyi fiatal. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

 

Ivóból fogdába

Folyékony kenyere mellett bilincseltek meg szabadidős százhalombattai rendőrök egy többszörösen körözött férfit. Ruhájában ráadásul némi tudatmódosító szer is akadt.