Terelés az M1-esen

2015. 04. 20., h - 23:49
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök Tatánál mindkét oldalon leterelik a forgalmat az autópályáról.

Kigyulladt egy tehergépjármű az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 69. kilométerszelvényben 2015. április 20-án este. Nem sokkal ezt követően a sztráda Budapest felé vezető oldalán, Komárom közelében két tehergépjármű összeütközött. Az oltási munkálatok és a műszaki mentés idejére a rendőrök Tatánál az autópálya mindkét oldaláról leterelik a forgalmat. A Budapest felől közlekedők Remeteségpusztánál lehajtva és Komáromnál visszatérve, a Győr irányából érkezők pedig Komáromnál letérve és Remeteségpusztánál a sztrádára visszahajtva kerülhetik el a terelést.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két napon belül

Az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a gépkocsivezetőt, aki autójával elsodort egy gyalogost, és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

 

Lezárt-akta: csalás miatt kell felelniük

Egykori munkáltatója eszközeit, felszerelését használta, több személyes tárgyát és értékét eltulajdonította három férfi Hódmezővásárhelyen. A feltételezett elkövetők ellen nagyobb értékre elkövetett csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A hódmezővásárhelyi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték.

 

Lezárt-akta: ellopta, elaludt

Ittasan ült volán mögé, majd elaludt egy hódmezővásárhelyi férfi. A rendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasolnak az ügyében.

 

Ki ismeri fel?

A szigetszentmiklósi rendőrök állampolgárok segítségét kérik az azonosításhoz.