Tűz miatt le kellett zárni az Andrássy utat - Frissítve

2014. 07. 15., k - 16:53
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Egy ház tetőszerkezete gyulladt ki Budapest VI., Andrássy út és Szív utca sarkán. Már a Hősök tere és Oktogon közötti szakasz van lezárva.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 15-én 16 óra 20 perc körüli időben kigyulladt egy ház tetőszerkezete Budapest VI., Andrássy út és Szív utca sarkán. Az oltás és mentés idejére a rendőrök először a Kodály körönd és Rózsa utca közötti szakaszt zárták le, azonban az útlezárást kiterjesztették a Hősök tere és Oktogon közötti szakaszra. 

 

A forgalom rendőri irányítás mellett zajlik. 

 

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lefoglaltuk

Röszke közúti határátkelőhelyen egy újabb körözött autót szűrtek ki a forgalomból a magyar rendőrök.

 

Őrizetben újabb három díler

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azokat a férfiakat, akik új pszichoaktív anyagot árultak Encsen, Mérán, és Ináncson.

 

Ismét véget ért egy sorozat

Az esztergomi nyomozók főként gázolajlopásra szakosodott elkövetőket fogtak el, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Elvette ismerőse telefonját

A sértett többször kérte a 18 éves fiút, hogy adja vissza a mobilt, de csak egy pofont kapott. Rablás miatt nyomoztak a debreceni rendőrök.

 

Forgalomkorlátozás az M1-es autópályán

Az autópálya, Ausztria felé vezető oldalán Győr térségében történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset miatt a járművek a belső sávon közlekedhetnek.