Vonattal ütközött

2015. 10. 07., sze - 11:53
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálos kimenetelű baleset történt Ágfalván.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2015. október 7-én 11 óra 5 perckor Ágfalván, a Somfalvi úti vasúti átjárónál. A rendelkezésre álló adatok alapján egy olasz hatósági jelzésű személygépkocsi és egy Sopron felől Ausztria irányába tartó személyvonat ütközött. Elsődleges adatok alapján egy személy a helyszínen életetét vesztette.

Az érinett útszakaszon a baleset helyszínelésének és a műszaki mentés ideje alatt a rendőrök a forgalmat Ágfalva belterületén a Fő út irányába terelik.

 

Ágfalva, Somfalvi úti vasúti átjáró, rendőri forgalomirányítás


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.