Együttműködés a személy- és vagyonvédelmi kamarával

2014. 03. 20., cs - 14:15
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A további közös munka elősegítése érdekében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője együttműködési megállapodást írt alá 2014.március 20-án a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezetének elnökével.

Gyorsabb és hatékonyabb szakmai kommunikációt, folyamatos információcserét és szakértői segítséget vállal kölcsönösen a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Személyi, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kamara Veszprém Megyei Szervezete abban az együttműködési megállapodásban, melyet 2014. március 20-án írt a két szervezet vezetője a VMRFK reprezentációs termében.

Együttműködési megállapodást dr. Töreki Sándor r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányág vezetője és Sánta Károly a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezetének elnöke látta el kézjegyével.

A megállapodás célja, hogy a főkapitányság, valamint a kamara az együttműködésben rejlő lehetőségek kihasználásával elősegítsék a jogszabályok betartását, a vagyonvédelemmel összefüggő szakmák tisztulási folyamatának felerősítését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Elfogták

Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.