Körzeti megbízotti irodát avattak Hangonyban

2014. 12. 01., h - 16:10
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és korszerű munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az újonnan kialakított székhely.

Kovács Béla r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes vezetője, valamint Kovács Béla Szilárd, a község polgármestere 2014. december 1-jén új körzeti megbízotti irodát avatott fel és adott át Hangonyban.

A rendezvényen a szomszédos települések polgármesterei, helyi lakosok, önkormányzati képviselők mellett megjelent Csóra György, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség Elnöke, dr. Varga László r. alezredes, az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője, valamint Kiss Istvánné, a Hangonyért Közalapítvány elnöke is.

A sajtó nyilvánossága előtt megtartott rendezvényen az iroda körzeti megbízottja, Szín István r. törzszászlós az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vehette birtokba az újonnan kialakított szolgálati helyiséget.

Az átadási ünnepségen Csóra György, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség Elnöke, valamint Kiss Istvánné, a Hangonyért Közalapítvány elnöke bejelentette, hogy a körzeti megbízottal napi kapcsolatban álló helyi polgárőr egyesület részére – pénzbeni támogatás mellett –kerékpárokat, éjjel látó készülékeket és világítóeszközöket adományoznak.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság alárendeltségébe tartozó Hangonyi Körzeti Megbízotti Iroda illetékességi területéhez a székhelyi község mellett, Ózd Szentsimon nevű városrésze tartozik. A területen élő lakosság lélekszáma közel 3 ezer fő.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Lecserélte a rendszámtáblát

A debreceni nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 40 éves férfit.

 

Szemétbe dobott milliók

Kidobták a Budapesten ellopott autóban talált többmillió forint értékű akkumulátort a tolvajok. A terézvárosi rendőrök elfogták a feltételezett tetteseket, a lopott kocsit és az akkukat megtalálták.

 

Kizsebelt valakit - FELISMERI?

A Széll Kálmán téren alvó férfitől lopta el értékeit, a rendőrök keresik a felvételen látható férfit.