Körzeti megbízotti irodát avattak Hangonyban

2014. 12. 01., h - 16:10
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és korszerű munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az újonnan kialakított székhely.

Kovács Béla r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes vezetője, valamint Kovács Béla Szilárd, a község polgármestere 2014. december 1-jén új körzeti megbízotti irodát avatott fel és adott át Hangonyban.

A rendezvényen a szomszédos települések polgármesterei, helyi lakosok, önkormányzati képviselők mellett megjelent Csóra György, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség Elnöke, dr. Varga László r. alezredes, az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője, valamint Kiss Istvánné, a Hangonyért Közalapítvány elnöke is.

A sajtó nyilvánossága előtt megtartott rendezvényen az iroda körzeti megbízottja, Szín István r. törzszászlós az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vehette birtokba az újonnan kialakított szolgálati helyiséget.

Az átadási ünnepségen Csóra György, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség Elnöke, valamint Kiss Istvánné, a Hangonyért Közalapítvány elnöke bejelentette, hogy a körzeti megbízottal napi kapcsolatban álló helyi polgárőr egyesület részére – pénzbeni támogatás mellett –kerékpárokat, éjjel látó készülékeket és világítóeszközöket adományoznak.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság alárendeltségébe tartozó Hangonyi Körzeti Megbízotti Iroda illetékességi területéhez a székhelyi község mellett, Ózd Szentsimon nevű városrésze tartozik. A területen élő lakosság lélekszáma közel 3 ezer fő.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rakéta a nézők közé

A ferencvárosi nyomozók azonosították és kihallgatták a júliusi FTC-Slovan meccsen életveszélyes módon rakétázó szurkolót.

 

Ajánlások a túlvilágról

A budapesti nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy nőt, aki a 2022-es országgyűlési választáson hamisított ajánlásokkal került képviselőjelölti nyilvántartásba.