Forgalomlassító demonstráció Budapest V. és VI. kerületében

2016. 01. 20., sze - 13:29
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrség gondoskodik a forgalom tereléséről és irányításáról.

A rendőrség a demonstrációval érintett Budapest V., és VI., Bajcsy-Zsilinszky út - József Attila út - Andrássy út kereszteződésénél forgalomsegítéssel biztosítja a közlekedés folyamatosságát.

A kereszteződésnél taxi gépkocsik egy-egy forgalmi sávot szabadon hagyva a forgalmat akadályozzák. A rendőrség a demonstráció biztosítása céljából gondoskodik a forgalom tereléséről és irányításáról.
Az érintett csomópontban a tömegközlekedést és a gépjárműforgalmat a rendőrség egy-egy forgalmi sávon biztosítja.


A torlódások elkerülése érdekében kérjük, hogy aki teheti, a fenti útszakaszt kerülje el, úti célja elérése érdekében válasszon alternatív útvonalat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két napon belül

Az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a gépkocsivezetőt, aki autójával elsodort egy gyalogost, és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

 

Lezárt-akta: csalás miatt kell felelniük

Egykori munkáltatója eszközeit, felszerelését használta, több személyes tárgyát és értékét eltulajdonította három férfi Hódmezővásárhelyen. A feltételezett elkövetők ellen nagyobb értékre elkövetett csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A hódmezővásárhelyi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték.

 

Lezárt-akta: ellopta, elaludt

Ittasan ült volán mögé, majd elaludt egy hódmezővásárhelyi férfi. A rendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasolnak az ügyében.

 

Ki ismeri fel?

A szigetszentmiklósi rendőrök állampolgárok segítségét kérik az azonosításhoz.