Adj esélyt!

2022. 09. 28., sze - 12:01
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Ezúttal a zene segítségével hívjuk fel mindenki figyelmét a közlekedésbiztonság fontosságára.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság felkérésére Adj esélyt! címmel, Hauber Zsolt zeneszerző komponálásában közlekedésbiztonsági klip készült.

A klip története szerint egy család szépen induló napja tragédiával végződik egy felelőtlen sofőr miatt. A zene, a szöveg és a képi világ is azt üzeni, hogy a közlekedés során figyeljünk oda másokra is, mert felelősséggel tartozunk a többi közlekedőért is az utakon, tetteinknek súlyos következményei lehetnek.  

Felelősségteljes viselkedéssel, a szabályok betartásával adjon esélyt, hogy kevesebben veszítsék életüket közlekedési balesetben!  

 

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.