Adj utat, ments életet!

2023. 11. 28., k - 12:36
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az Együtt az utakon egy közlekedésbiztonsági program, melyet a Magyar Suzuki Zrt. indított az idei kampányban a megkülönböztető jelzést használó járművek segítésére fókuszálva.

A Magyar Suzuki partnerszervezetekkel (katasztrófavédelem, mentőszolgálat, rendőrség) és közlekedési szakértőkkel együtt, közös összefogással szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy az előzékenység nemcsak fontos, hanem kötelező is azokkal szemben, akik a segítségnyújtásra tették fel az életüket. Az Adj utat, ments életet! kampányban a közlekedés összes résztvevőjét tanácsokkal is segítik.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság mint a kampány együttműködő partnerszervezete köszönetét fejezi ki, hiszen ahogy az a videón is látható, a gépjárművezetők a biztonsági folyosót kitűnően alkalmazták az M1-es autópályán. A cél, hogy a megkülönböztető jelzést használó gépjárművek minél előbb az esemény helyszínére érjenek. A vizsgán ilyenre szokták mondani, hogy csillagos ötös!

Köszönjük, hogy félrehúzódnak, elsőbbséget biztosítanak, hiszen ezzel Önök is hozzájárulnak, hogy a segítség minél előbb a helyszínre érjen!

„Ha másodperceket nyerünk, azzal életeket menthetünk.”


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Zaklatás miatt felelhet

A gárdonyi rendőrök befejezték a nyomozást annak a 20 éves férfinak az ügyében, aki ősszel gáz-riasztó fegyverrel fenyegetett meg egy párt.

 

Eltűnt Orsós László

A dombóvári rendőrök a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú eltűnése kapcsán.

 

Három nap, négy elfogás

Nagykerekinél egy körözött autót foglaltak le, míg Ártándon három körözött személyt fogtak el a rendőrök.

 

Halmozta a bajt

A győri rendőrök egy helyi sofőrrel szemben indítottak büntetőeljárást, aki egy időben három jogsértést is elkövetett.

 

Veszélyesek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonkét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében.

 

Vasrudas rongáló

A budapesti rendőrök azonosították a férfit, aki betörte egy józsefvárosi pártiroda ajtóüvegét.