Balatonfüredi ovisoknak megelőzési foglalkozást tartottak a helyi rendőrök

2023. 05. 26., p - 09:21
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A balatonfüredi Tündérkert Óvodában a rendőrök felhívták a gyerekek figyelmét a nyár veszélyeire.

A helyi rendőrkapitányság munkatársai 2023. május 25-én délután tartottak bűn- és baleset-megelőzési foglalkozást az óvoda növendékeinek. A rendőrök játékosan felhívták a gyermekek figyelmét a nyári évszak kockázataira, melynek során külön kitértek a balesetek megelőzésére, illetve a strandon eltöltött időszak veszélyeire is.

A gyermekek szívesen felülhettek a rendőrlovakra, és meg is simogathatták őket úgy, mint akárcsak a Bors nevű rendőrkutyát, aki vidáman produkálta magát Gézárt Viktor rendőr zászlós utasításai szerint.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.