Baleset-megelőzés iskolásoknak

2017. 10. 11., sze - 14:53
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Láthatósági eszközöket adtak át a rendőrök a bagodi diákoknak.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottságának munkatársai 2017. október 11-én délelőtt Bagodban, az általános iskola tanulóinak és az őket segítő pedagógusoknak láthatóságot segítő eszközöket, láthatósági mellényeket adtak át. Az iskola a 76-os főút mellett helyezkedik el, így az úton átkelés a buszmegálló és az intézmény között – gyalogos-átkelőhely hiányában – megnehezíti a mindennapokat. A rendőrök ezért igyekeznek nap mint nap segíteni a balesetmentes átkelést. Ezt követően az iskola előtti forgalmas útszakaszon sétáltak az egyenruhások a gyerekekkel, akikkel ismertették a közlekedési szabályokat, felhívták figyelmüket a rájuk leselkedő veszélyekre is.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy fokozott körültekintéssel közlekedjenek az iskolák és a gyalogos átkelőhelyek közelében, különösen a reggeli és délutáni kritikus időpontokban!

Vigyázzanak egymásra, hogy vigyázhassunk Önökre!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopottal loptak

A két budapesti férfi Csepelről vitt el egy autót és egy quadot.

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.