Családi Nap Tolnán

2022. 05. 23., h - 12:45
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nagycsaládosok Tolnai Egyesülete 2022. május 21-én a tolnai Alta-Ripa Szabadidőparkban rendezte meg családi napját, melyre a rendőrség is meghívást kapott.

A hagyományosnak számító találkozón érdekes és színes programokkal várták a látogatókat a szervezők. Az egész napos rendezvényre a rendőrség is meghívást kapott.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai számos programmal és élménnyel várták a családokat. A gyerekek kipróbálhatták az egyenruhások által épített ügyességi, kerékpáros pályát. A baleset-megelőzési kollégák beszélgethettek a családokkal és a gyerekekkel az alapvető közlekedési szabályokról is. A bűnügyes munkatársak segítségével, akik akarták, elkészíthették saját ujjlenyomatukat is. Megnézhették a rendőrségnél használt eszközöket is. A legnagyobb sikert most is a rendőrségi járművek jelentették, hiszen a kicsik beülhettek a rendőrautóba, és felülhettek a rendőrmotorra is.   

kép

Munkatársaink olyan programokkal jelentek meg a rendezvényen, amilyenekkel a látogatók nem találkoznak mindennap.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Csak kilépésre használható a Röszke közúti határátkelőhely

A kilépés gyorsítása érdekében 2022. július 2-án 7 órától 19 óráig csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a Röszke közúti határátkelőhelyet. A belépő forgalom itt szünetel, de az autópálya átkelőn folyamatos a beléptetés.