Együttműködés keretében hirdetett nyereményjátékot a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság

2021. 10. 13., sze - 12:52
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az állatok világnapja alkalmából készítették el a képfeltöltő játékot közösségi oldalaikon a szervezők, amelynek nyerteseit tegnap jutalmazták.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága az Argos Állatvédelmi Egyesülettel és az Argos Kutyaiskolával együttműködve online játékot hirdetett az állatok világnapja alkalmából.

A résztvevőknek nem volt más dolga, mint feltölteni egy képet kedvencükről, valamint írni pár gondolatot az állatokról, a balesetmentes közlekedésről, vagy a felelős állattartásról. A képeket a szervezetek közösségi oldalára tölthették fel kicsik és nagyok egyaránt 2021. szeptember 25. és október 4. között. A játékra számtalan aranyos és kreatív fotó érkezett a házikedvencekről, a beküldők közül 2-2 szerencsést kisorsoltak és jutalmaztak a szervezők. Az ajándékcsomagokat tegnap vehették át a nyertesek a rendőrség épületében ünnepélyes átadás keretében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.