Elhagyott mikuláscsomagok Szolnokon

2022. 12. 01., cs - 10:11
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Rendőr Mikulás elhagyott csomagjai város szerte megtalálhatók lesznek december 5-én délutántól.

A Szolnoki Városi Balesetmegelőzési Bizottság, a Szolnok Városi Diákok Tanácsával és a diákpolgármesterrel közösen az idén is rendhagyó módon várja a télapót. A Rendőr Mikulás immár negyedszerre hagy el csomagokat Szolnok területén.

A szolnoki Rendőr Mikulás 2022. december 5-én, hétfőn a délutáni órákban a városba látogat, hogy időben elérjen a gyerekekhez. A télapó a mikuláscsomagokat szétszórja Szolnok sűrűn látogatott közösségi terein, parkjaiban. Jut belőlük a Tisza partra, a belvárosba, Szandaszőlősre, a Széchenyi, illetve a Pletykafalu városrészre is. A gyermekek feladata, hogy megtalálják ezeket a csomagokat. Arra buzdítjuk a kisgyermekes családokat, hogy december 5-én este kerekedjenek fel, és keressék meg az elveszett ajándékokat. Egyik csomag egy fényképet rejt a krampuszról. Az a gyermek, aki erre a csomagra talál, jutalmul, december 6-án 16.00 órakor, a Baross út 1. szám előtt, személyesen a Rendőr Mikulástól átvehet egy családi ajándékcsomagot.

Szolnok, december 5-én keresésre fel!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.