Előrehozott gyermeknap

2023. 05. 25., cs - 07:32
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának munkatársai igyekeznek minden felkérésnek eleget tenni, és minél több helyen lefektetni a közlekedési kultúrára nevelés alapjait.

A balesetmegelőzési szakemberek 2023. május 23-án a szolnoki Manóvár óvodába kaptak meghívást a gyermeknapra. Több mint 80 kicsivel különböző játékokat játszottak, akik „járműveikkel” végig tekerhettek a rendőrök által felállított KRESZ pályán, miközben a közlekedésről beszélgettek játékos formában. A sok mosolygós és érdeklődő gyermek lehet a záloga a következő generációk helyes közlekedési moráljának megteremtésére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.