Fókuszban a kerékpározás Karcagon

2022. 07. 25., h - 15:02
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrkapitányság munkatársai ügyességi pályával várták az érdeklődőket, és láthatósági eszközöket, csengőt adtak ajándékba a hiányosan felszerelt kerékpárok tulajdonosainak.

A Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai az önkormányzat és a Bringaakadémia által 2022. július 24. napjára szervezett kerékpáros bejárásra kaptak meghívást. A program célja az új, illetve a felújított kerékpáros infrastruktúra megismertetése a lakossággal. A rendezvény keretén belül az egyik helyszínen a rendőrök átvizsgálták a kerékpárokat, hogy azok alkalmasak-e a biztonságos közlekedésre és rendelkeznek-e minden kötelező tartozékkal. A nem megfelelő felszereltségű bringák tulajdonosai csengőt és láthatósági eszközöket kaptak ajándékba. A bátrabbak kipróbálhatták a kollégák által felállított kerékpáros ügyességi pályát.      

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Állj!

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 24 éves szlovák sofőr ellen, aki 30 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Kamera buktatta le a tolvajt

A biztonsági őröket ellökve menekült a rabló egy kiskunhalasi áruházból. A rendőrök hamar beazonosították az üzlet kameráinak segítségével a 27 éves elkövetőt. A férfit elfogták és kezdeményezik a letartóztatását.