„Ha vezetnem kell, ásványvizet iszom.”

2024. 01. 24., sze - 10:00
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy igazi Cápa segíti a rendőrök baleset-megelőzési munkáját Bács-Kiskunban.

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök folyamatosan azon dolgoznak, hogy a megelőzéssel kapcsolatos információik a lehető legszélesebb körben eljussanak az emberekhez. Ha kell az online térben, személyesen, plakátokon és sok más kreatív módon csempészik be az üzeneteiket a hétköznapi életbe.

A Bács-Kiskun Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság 2022 végén felkereste Balogh Leventét, hogy segítsen ezen üzenetek továbbításában. Az üzletember készséggel állt a feladat elé, melynek eredményeként három baleset-megelőzési témában plakátkampány indult. Az akció nagyon sikeres volt, ezért mertünk nagyot álmodni: kitaláltuk, hogy az ásványvizes palackok címkéjén keresztül még szélesebb rétegnek juttatjuk el fontos tanácsainkat. Az ötlettel nyílt kapukat döngettünk, így az álomból valóság lett, azaz a víziónk egészen a termelésig jutott.

Az első prevenciós üzenetet közvetítő palackok immár elkészültek. A Szentkirályon található üzembe látogatott dr. Gulyás Zsolt r. dandártábornok, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, akinek Balogh Levente jelképesen átnyújtotta az első palackok egyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.