Hagyj el egy Mikuláscsomagot - Szolnok

2021. 12. 01., sze - 11:42
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyerekek, keressétek meg a Rendőr Mikulás elhagyott csomagjait Szolnokon!

A Szolnoki Városi Balesetmegelőzési Bizottság, a Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatallal, a Szolnok Városi Diákok Tanácsával és a diákpolgármesterrel közösen az idén is rendhagyó módon várja a télapót. A Rendőr Mikulás immár harmadszor hagy el csomagokat Szolnok területén.

A szolnoki Rendőr Mikulás 2021. december 5-én, vasárnap a délutáni órákban a városba látogat, hogy időben elérjen a gyerekekhez. A kelekótya krampusz viszont galibát okoz és mikuláscsomagok szóródnak szét Szolnok sűrűn látogatott közösségi terein, parkjaiban. A Ti feladatotok, hogy megtaláljátok ezeket a csomagokat.

Az a gyerek, aki csomagot talál, készítsen egy fotót, amit küldjön be/töltsön fel a közösségi oldalra a „Hagyj el egy Mikuláscsomagot – Szolnok 2021!” eseményhez, vagy küldje el a fotót az oldalnak címzett privát üzenetben! A beküldött képeket a Szolnoki Városi Balesetmegelőzési Bizottság a közösségi oldalán megjeleníti.

A megtalálók nemcsak pár kalóriával lesznek gazdagabbak! A csomagok az édességeken kívül, különleges üzeneteket is rejtenek. Három csomagban egy vissza nem térő lehetőséget is elhelyezett a télapó. A felajánlás keretében a szolnoki Kossuth téren 2021. december 6-án, hétfőn 16 óra 30 perctől a Rendőr Mikulás prevenciós családi ajándékcsomagot ad át a szerencséseknek.

Tehát gyerekek, mikuláscsomag-keresésre fel!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy eltiltás 2025-ig

A sofőrt nem érdekelte, hogy több hatóság is eltiltotta a járművezetéstől, a jánoshalmi rendőrök elfogták a 2025-ig eltiltottat.

 

1+18

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 28 éves román sofőr ellen, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár tiltott átlépésében.

 

Elfogták a betörőket

Elektronikai eszközöket lopott idős szomszédaitól Apátfalván egy helybeli páros, akiket a makói rendőrök rövid időn belül elfogtak.