Hogy ne csak a Mikulást vegyük észre!

2022. 12. 07., sze - 12:53
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök Jász-Nagykun-Szolnok megyében láthatósági eszközöket osztottak.

Hogy ne a csak a Mikulást vegyük észre! akció keretében a Jász Nagykun-Szolnok megyei rendőrök 2022. december 6-án a szabályosan közlekedő autósoknak láthatósági mellényt és jégkaparót adtak. Azok a kerékpárosok, akiknek a járművén nem volt csengő, lámpa vagy küllőprizma ajándékba megkapták a hiányzó kötelező tartozékokat. Szolnokon csatlakozott az akcióhoz Mikulásnak beöltözve a diákpolgármester és a Szolnok Városi Diákok Tanácsának tagjai, akiktől szaloncukrot kaptak a közlekedők.

Ugyanezen a napon délután a Rendőr Mikulással találkozhattak a gyerekek Szolnokon a Kossuth téren, ahol a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a gyalogosok és a kerékpárral közlekedők láthatóságának javítása, valamint a téli közlekedési viszonyokra történő felkészülés elősegítése érdekében láthatósági eszközöket osztottak kicsiknek és nagyoknak. A gyermekek nagy örömmel és kíváncsisággal gyűltek a Mikulás köré, akitől senki sem távozott üres kézzel.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.