Iskolásoknál jártunk Beziben

2023. 03. 23., cs - 08:27
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Győri Rendőrkapitányság prevenciós munkatársa az ajándékok mellett baleset-megelőzési tanácsokkal is ellátta a gyerekeket.

Majorné Bajnok Eszter rendőr százados, a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársa a Lébényi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Bezi telephelyére látogatott el 2023. március 22-én. Az alsó tagozatos gyerekek nagy szeretettel fogadták kolléganőnket, és csillogó szemekkel vették át a biztonságos közlekedést szolgáló láthatósági mellényeket.

1

Prevenciós munkatársunk előadás keretében beszélt a tanulóknak a gyalogos, és kerékpáros közlekedés szabályairól, kiemelten a biztonsági öv és a passzív biztonsági eszközök használatáról, és 112-es hívószám fontosságáról.  Nem titkolt célja volt a találkozónak, hogy a diákokat a szabálykövető, biztonságos közlekedésre ösztönözzük.

2

Kolléganőnk a program után kiemelte, hogy a gyerekek nagy érdeklődéssel és rendőri fegyelmezettséggel vettek részt a rendhagyó tanórán.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az éjszakai rongálók

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

 

Szemtanúkat keresünk!

Kérjük, segítsenek az történtek tisztázásában a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának!

 

Rendőrkézen a betörő

Szerszámgépeket lopott egy felújítás alatt álló ingatlanból egy férfi Szentesen. A rendőrök rövid időn belül elfogták.