Jutalmazták a megelőzési szakembereket

2021. 12. 02., cs - 12:58
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság dísztermében ülésezett a megyei balesetmegelőzési bizottság.

 

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2021. december 2-án tartotta évértékelő ülését. A rendezvényen Arató László r. ezredes – a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese – jutalmazta azokat, akik 2021-ben a baleset-megelőzés terén kiemelkedő munkát végeztek. Összesen nyolcan részesültek elismerésben.

Az ünnepi évértékelőnek volt egy másik, talán még fontosabb apropója. A megye területén működő kapitányságok – a tavalyi évhez hasonlóan – idén is csatlakoztak a méltán sikeres „cipősdoboz akció”-hoz. A rendőrök megyeszerte pontosan 100 doboznyi ajándékot gyűjtöttek össze a rászoruló, valamint a hátrányos helyzetben élő családok számára. A dobozokat az évértékelő eseményen, ünnepélyes keretek között adták át a Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezete Igazgatójának, Lipótné Komjáti Andreának. A Vöröskereszt gondoskodik arról, hogy a rendőrök ajándékai eljussanak a gyermekekhez.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határmenti együttműködés

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok Szegeden fogadta román partnereit.