Ki a mester két keréken?

2022. 05. 14., szo - 09:20
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedésbiztonsági verseny megyei döntője volt a szekszárdi IV.számú Dienes Valéria Általános Iskolában.

Az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága és a Magyar Autóklub által szervezett  verseny megyei döntője 2022. május 13-án került megrendezésre Szekszárdon. A verseny az általános iskolai tanulók közlekedésbiztonsági, baleset-megelőzési ismereteinek és jártasságainak felmérését, és ezek további oktatásának és nevelésének módszertani segítését, a gyerekek közlekedési kultúrájának magasabb szintre emelését tűzte ki célul.

kép

A megmérettetés során elméleti és gyakorlati feladatok is voltak.

kép

 

A megyei döntő első helyezettje lány és fiú kategóriában is a Bölcskei Általános Iskola tanulói közül került ki. Cserepes Viktória (12 éves) és Galó Árpád Levente (11 éves).

 

II. helyezést lány és fiú kategóriában is a Simontornyai Vak Bottyán Iskola tanulói értek el: Kánai Dzsenifer (11 éves) és Korosecz Botond (11 éves).

 

III. helyezést ért el a Bölcskei Általános Iskola két tanulója, a lányoknál Fejes Fanni (11 éves) fiúknál Volman Attila László (11 éves).

 

A verseny országos döntője Egerben lesz 2022. június 7-e és 9-e között, ahol az első helyezettek fogják képviselni megyénket.

 

A versenyzőknek és felkészítőiknek gratulálunk!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban

Egy tiszaugi férfi eltiltás hatálya alatt, ittasan közlekedett személygépkocsival, amivel közlekedési balesetet okozott Törökszentmiklóson.