Ki a mester két keréken? Csongrád-Csanád megyében

2022. 05. 20., p - 15:16
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A kerékpáros közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei fordulójából egy ruzsai és egy pusztaszeri diák jutott az országos döntőbe.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága 2022. május 20-án a Szegedi Rendőrkapitányság épületében rendezte meg a Ki a mester két keréken? közlekedésbiztonsági verseny megyei fordulóját. A vetélkedőn 10-12 éves tanulók mérték össze tudásukat. A megmérettetés két részből állt: a kerékpáros közlekedési szabályokat érintő KRESZ tesztlap kitöltését követően ügyességi pályát teljesítettek a versenyzők.

A lányoknál Vadnay Kata teljesített a legjobban, aki a Ruzsai Weöres Sándor Általános Iskola diákja, a második Gulyás Noémi lett, a szegedi Orczy István Általános Iskolából. A harmadik helyezést, Deme Ráhel Rea érte el, aki a szegedi Zrínyi Ilona Általános Iskola tanulója.

A fiúknál a pusztaszeri Szent Miklós Katolikus Általános Iskola és Óvoda diákja Gyarmati Áron végzett az első helyen. Második Vígh Levente, a Csengelei Általános Iskola tanulója lett, harmadik pedig Sólya Soma a Ruzsai Weöres Sándor Általános Iskolából.

A vetélkedő első helyezett lány és fiú versenyzője képviseli Csongrád-Csanád megyét a Ki a mester két keréken? országos döntőjén, amelynek 2022. június 7-9 között Eger ad otthont.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megtalálták

A Duna budapesti szakaszán találták meg a Visegrádnál eltűnt kislány holttestét.

 

Varsával akartak halászni

A vízirendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a Hejőkürt külterületén, jogosulatlanul halászó jogsértőket.

 

Bilincsben a sapkarabló

A mezőkövesdi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a Napfürdő utcában egy fiúnak elvette a sapkáját.