Közlekedésbiztonsági akció Dunaújvárosban

2022. 09. 21., sze - 07:26
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Közösen hívták fel a figyelmet a kijelölt gyalogos átkelőhelyek helyes megközelítésére a dunaújvárosi rendőrök és diákok.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai a Móricz Zsigmond Általános Iskola diákjaival Dunaújvárosban, a Vasmű úton okoztak meglepetést néhány arra közlekedő autósnak 2022. szeptember 20-án a reggeli órákban. A diákok színes táblákkal léptek az úttestre, amit néhány járművezető először értetlenkedve figyelt. A gyermekek ezt követően a kijelölt gyalogos átkelőhelyen sorba álltak és a kezükben magasra tartott tábláikon a „KÖSZÖNJÜK” felirat volt olvasható.

A közlekedésbiztonsági akcióval a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai Kőhalmi László rendőr főtörzszázlós szervezésében hívták fel a sofőrök figyelmét arra, hogy kellő körültekintéssel és figyelemmel közlekedjenek az oktatási intézmények közelében, mivel ősszel megnövekszik a gyalogosok létszáma az  iskolakezdést követően.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök vitték haza a Bükkben eltévedt nőket

Az aggódó férj telefonált az esti órákban a rendőrségre, hogy felesége és annak barátnője feltehetőleg eltévedt a Bükkben. A 66 és 77 éves nőt éjféltájt találták meg a rendőrök, erdészek segítségével.

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.