Közlekedik a család Debrecenben

2022. 05. 23., h - 10:58
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A szervezők várják a jelentkezéseket a népszerű családi vetélkedő Hajdú-Bihar megyei fordulójára.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a Közlekedik a család országos közlekedésbiztonsági vetélkedő keretében területi versenyt szervez 2022. május 28-án és 29-én Debrecenben, a Debrecen DRIVE rendezvényhez kapcsolódóan. A szervezők a versenyre olyan elsősorban Hajdú-Bihar megyei családok jelentkezését várják, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel, valamint hat és tizenhét év közötti gyermeket/gyermekeket nevelnek.

A családi vetélkedő Hajdú-Bihar megyei fordulójára 2022. május 28-án és 29-én 9 órától 16 óráig várják az érdeklődőket a DEBRECEN DRIVE területén, a Nagyerdei Stadionnál.

Nagyon fontos, hogy a versenyen résztvevő családok csak akkor tudnak ingyenesen belépni a DEBRECEN DRIVE területére, ha legkésőbb 2022. május 27. 12:00 óráig elektronikus úton regisztrálnak a verseny honlapján www.kozlekedikacsalad.hu oldalon.

A rendezvényen a családoknak elméleti és ügyességi feladatokat kell megoldaniuk, amelyekkel értékes ajándékokat nyerhetnek. A legeredményesebbnek bizonyult család képviselheti megyénket a verseny országos döntőjében 2022. augusztus 26-28-án, ahol egy ŠKODA Fábia személygépkocsit nyerhetnek.

Közlekedi a család

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lefegyverezték

A lövedékálló mellényben felé közeledő rendőrök láttán is fegyveréért nyúlt az 50 éves férfi. Csak a mozdulatig jutott, a járőrök lábsöpörték és megbilincselték.

 

Hat körözése volt a rollertolvajnak

A férfi a VI. kerületben egy járókelőtől kért szerszámot az előzőleg lopott elektromos roller zárjának feltöréséhez, majd egy pincében bújt el, amikor rendőrt hívtak, de így is elfogták.