Közlekedik a család Nyíregyházán

2022. 05. 19., cs - 15:04
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A népszerű családi vetélkedő Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fordulójára a szervezők várják a jelentkezéseket.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a Közlekedik a család országos közlekedésbiztonsági vetélkedő keretében területi versenyt szervez 2022. május 28-án és 29-én Nyíregyházán. A szervezők a versenyre olyan Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei családok jelentkezését várják, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel, valamint hat és tizenhét év közötti gyermeket/gyermekeket nevelnek.

A családi vetélkedő Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fordulójára 2022. május 28-án 9 órától 16 óráig, és 29-n 9 órától 15 óráig várják az érdeklődőket Nyíregyházán, a Nyír Pláza bevásárlóközpont (Nyíregyháza, Szegfű út 75. szám) parkolójában.

A megyei döntőre jelentkezni lehet elektronikus úton, a verseny honlapján www.kozlekedikacsalad.hu, valamint személyesen a helyszínen, a verseny időpontjában.

A rendezvényen a családoknak elméleti és ügyességi feladatokat is kell megoldaniuk, amelyekkel értékes ajándékokat nyerhetnek. A legeredményesebbnek bizonyult család képviselheti megyénket a verseny országos döntőjében 2022. augusztus 26-28-án, ahol egy ŠKODA Fábia személygépkocsit nyerhetnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.