Láthatósági eszközöket adtak a kerékpárosoknak

2021. 11. 26., p - 11:38
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság munkatársai és a cserkeszőlői polgárőrök a sötétben kerékpárral közlekedők láthatóságának fontosságára hívták fel a figyelmet.

Az őszi és téli hónapokban is sokan közlekednek kerékpárral sötétedés után. A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság munkatársai a Látni és látszani kampány keretein belül 2021. november 25-én Cserkeszőlőn voltak jelen, ahol a láthatóság fontosságát hangsúlyozva, a balesetek elkerülése érdekében különböző láthatósági eszközökkel ajándékozták meg a sötétedés után bicikliző helyi lakosokat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogszerű és szakszerű

Jogszerű eljárást akadályozó aktivistákkal szemben intézkedtek a rendőrök Budapesten.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06060/60/2022. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lezárt akta: az el nem végzett munka ára

A Szentesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi férfit ellen, aki el nem végzett munkájáért követelt pénzt a sértettől, akit veréssel fenyegetett és autójával el is ütött.

 

Sebességmérés

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság illetékességi területén a rendőrök a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében ellenőrzést hajtottak végre.