Nők a figyelem középpontjában

2019. 03. 09., szo - 10:07
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Nőnapra tekintettel a szabálykövető hölgyeket virággal ajándékozták meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megye több településén a rendőrök.

A megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a városi rendőrkapitányságok fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a megye több településén 2019. március 8-án. A demonstratív rendőri jelenlét a közlekedők jogkövető magatartásra való ösztönzésére, valamint a szabályszegők kiszűrésére irányult. Az egyenruhások több nagy forgalmat lebonyolító kijelölt gyalogos-átkelőhelynél ellenőrizték a közlekedőket, ahol a szabálytalankodókat figyelmeztetésben részesítették. A rendőrök a gépkocsival közlekedők esetében ellenőrizték a járművezetésre jogosító okmányok meglétét és érvényességét, valamint vizsgálták a passzív biztonsági eszközök használatát.

Nőnapra tekintettel a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen szabályosan közlekedő, valamint a közúti ellenőrzés alkalmával kifogástalanul megfelelt járművezető hölgyeket a rendőrök jelképesen egy szál virággal ajándékozták meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.