Rajzpályázat tanulni vágyó fiataloknak

2013. 11. 22., p - 14:07
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Várpalotai Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának vezetője 2013. november 21-én a berhidai May Lasho Trajo Tanoda ünnepélyes megnyitóján ajándéktárgyakat adott át a pályázat első három helyezettjének.

A Várpalotai Rendőrkapitányság rajzpályázatot hirdetett a helyi Roma Nemzetiségi Önkormányzat által a hátrányos helyzetű fiatalok felzárkóztatását segítő, Berhidán létrehozott May Lasho Trajo Tanoda tanoncai körében, melynek témája a biztonságos kerékpáros közlekedés volt. A gyermekek szép számmal küldték be pályamunkáikat, melyek közül a rendőrkapitányság állománya „nagy nehézségek árán” ugyan, de kiválasztotta a legjobban tetsző rajzokat. Az első három helyezettnek, illetve a többi résztvevőnek Zékány József r. őrnagy, a Várpalotai Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának vezetője értékes ajándékcsomagokat adott át a tanoda 2013. november 21-én megrendezett ünnepélyes megnyitóján.

 

Az ünnepélyes megnyitón részt vett és beszédet mondott Dr. Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, Dr. Garai Péter az Emberi Erőforrások Minisztériuma helyettes államtitkára, valamint Babai János a Veszprém Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke, továbbá Pergő Margit, a település polgármestere.

 

Az ajándékok tükrözték a pályázat témáját, a biztonságos közlekedéshez szükséges kerékpáros kiegészítőket és eszközöket kaptak a fiatalok.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam